Teenage yoga

Teenageårene er en vigtig livsperiode med mange forandringer både fysisk og psykisk. Yoga har en positiv indvirkning på de indre organer samt på de hormonproducerende kirtler, og yoga øvelserne hjælper til at opretholde den hormonelle balance, hvilket har stor betydning for vores humør og følelsesmæssige tilstand. Ligeledes styrkes muskler og led, samtidig med at kroppen bliver mere smidig.

Yoga giver mere energi og en skøn følelse af velvære i krop og sind.

Med yoga for teenagere vil jeg gerne give de unge en modpol til en dagligdag, hvor de oplever, at de skal leve op til en masse forventninger. Igennem mindful yoga forsøger jeg at ændre deres fokus, og at give dem yogaen som et redskab hvor de får plads til at fokusere på sig selv, og det de er, når de bare er.

Vi starter hver time med åndedrætsøvelser for at lande ind og ned i kroppen efter en lang skoledag. Undervisningen fortsætter med klassisk Hatha yoga hvor vi med blide og afspændende stræk, træner vores koncentration, styrke, smidighed og balance, alt sammen i samarbejde med åndedrættet.

Timen slutter af med en afspænding, hvor kroppen får lov at slappe helt af. Ind imellem vil afspændingen være en restorativ yoga stilling der lader kroppen være understøttet af yogapøller, blokke, tæpper, så stillingen kan holdes i længere tid, og kroppen derved nænsomt kan åbne sig og regenerere. Musklerne slapper af, og der sendes færre impulser til hjernen, som får ro. 
Kroppen får mulighed for at give helt slip, og nervesystemet beroliges.

Teenage yoga

BOOST DIT SELVVÆRD - YOGA FOR TEENAGERE

Sted: SØLVSTEN YOGA I GL. RYE. RYESGADE 46B, GL. RYE, 8680 RY

(lige ved hovedgaden, 2 min. fra busstoppestedet)

Tid: ONSDAGE KL. 15.45-16.45

Opstart: 24. APRIL - Slut: 26. JUNI 2019

Pris kr. 990,- 9 mødegange. 

Max 10 deltagere på holdet.

Tilmeld dig en plads på holdet her

 

BOOST DIT SELVVÆRD - YOGA FOR TEENAGERE

Sted: RY YOGA I RY. BOELETVEJ 35, 8680 RY

Tid: TORSDAGE KL. 15.30-16.30

Opstart: 25. APRIL - Slut: 27. JUNI 2019

Pris kr. 990,- 9 mødegange. 

Tilmeld dig en plads på holdet her