Yoga mod stress

DERFOR VIRKER YOGA MOD STRESS
Der er dokumentation fra universitetshospitaler som Harvard Medical School og det svenske Karolinska Instituttet for, at yoga kan være med til både at forebygge og behandle stress. 
Yoga skruer ned for stresshormonerne og op for produktionen af restitutionshormoner, ligesom den forbedrer fordøjelsen, som er fundamentalt for evnen til at regenerere. 
Yoga får dine tanker væk fra det, der stresser dig. Det betyder ikke, at din stress forsvinder, men yogaen gør dig bedre til at håndtere din stress og giver dig en større indre ro. 
Yoga gør dig bedre til at trække vejret. Din hjerne skal have masser af ilt for at fungere, og hvis du ikke trækker vejret dybt og roligt, men kun laver korte indåndinger ned til brystet eller op i skuldrene, får hjernen ikke den mængde ilt, der skal til, for at den arbejder optimalt. 

På dette hold tilrettes undervisningen helt efter deltagernes behov, og der vil lægges særlig vægt på, fra et tankefyldt hovede, at komme helt ned i kroppen, at trække vejret her og mærke dig selv. Helt som du har behov for hvis du er stressramt, eller bare har brug for at give krop og sind et kærligt pusterum. Nogle af stillingerne vil holdes i længere tid som en understøttet Restorativ yoga stilling, hvor det beroligende nervesystem aktiveres. Her vil der undervejs være brug af lyd fra klangskåle som yderligere stilner sindet. 

Læs mere om Restorativ yoga her

 

SĂžlvsten Yoga i Gl. Rye mellem Ry og Silkeborg

Sølvsten Yoga i Gl. Rye. Ryesgade 46B, Gl. Rye, 8680 Ry

Yoga mod stress

Torsdage kl. 9.30-11.00

Opstart 15. august 2019 - Slutdato 10. oktober 2019

9 mødegange. Pris kr. 990,-

Datoer for mødegange:

August: 15, 22, 28.

September: 5, 12, 19, 26.

Oktober: 3, 10.

Tilmeld dig en plads på holdet her