Enetime/Restorativ yoga

Enetime i Restorativ yoga

 

Restorativ Yoga er en meget blid yogaform der skaber balance i nervesystemet. I en travl hverdag lever rigtig mange mennesker et liv der ikke giver os tid til at slappe af og mærke os selv. Vi er i konstant beredskab for at gøre og handle, fremfor at være, hvilket kan resultere i et overbelastet nervesystem, som på sigt kan skabe fysisk og psykisk ubalance.

Restorativ Yoga er for alle og handler ikke om at være aktiv, men om med størst unødig anstrengelse at skabe ro og lande dig mere i dig selv. I restorative yogastillinger ligger du fuldt støttet af puder, pøller, blokke, bælter og tæpper, så kroppen kan hvile i længere tid og nænsomt åbne sig. Musklerne slapper af og der sendes færre impulser til hjernen, som får ro. Kroppen får mulighed for at give helt slip, og nervesystemet beroliges. Ved at holde stillingerne i mindst 10 minutter løsnes på et dybere plan.

 

Enetime 

Restorativ Yoga er en gave til dig selv, dit sind og din krop, og kan give dig mulighed for at opleve og mærke dig i din krop som den du helt naturligt er, når du bare er. 

I en enetime med mig hos Sølvsten Yoga lader jeg dig være støttet i roligt sekvenserede og forsigtigt opbyggende yogastillinger, som er sammensat, udfra dine behov, til at skabe balance i nervesystemet og i din følelsesmæssige krop. Du vil kunne opleve en tilstand af dyb afslappethed.

 

Restorativ Yoga kan afhjælpe:

Stress og søvnproblemer

Angst og depression

Træthed

Høj sensitivitet

Ikke at kunne stå i sig selv

Dårlig fordøjelse

Forhøjet blodtryk

Dårligt immunforsvar

Og kan desuden hjælpe på genopbygning af kroppen efter en længerevarende sygdom.

 

Book en tid til enetime for balance i dig

60 minutters individuelt baseret undervisning i Restorativ Yoga 

Pris kr. 650,- 

Rabat hvis du booker og betaler 3 gange på eén gang: 3 gange for kr. 1800,-

Hvis I er to der ønsker at få yoga sammen koster det kr. 950,- for jer begge.

Individuelt program til hjemmebrug + kr. 200,-

Enetime i Restorativ yoga

Enetimer afholdes i mit dejlige yogalokale i Gl. Rye med udsigt til himmel og natur.

Book en enetime her