Firma yoga

Firma yoga og mindfulness Firma yoga og mindfulness

STYRK DIN KROP OG DIN SIND EFTER EN TRAVL ARBEJDSDAG

“I Kamstrup er vi utrolig glade for vores yoga timer med Louise Sølvsten. Louise med hendes imødekommenhed samt rolige væsen og stemme er rigtig dygtig til at tilpasse sine hold efter energien i rummet. Hun formår samtidig at ramme en bredmålgruppe og får altid alle med, på trods af forskellige niveauer, idet hun tillader alle at fokusere på egen procesog gerne viser alternative øvelser der tager højde for niveau, skader etc.”

Anne Staal Højer. Employer Branding Specialist,

Human Resources, Kamstrup A/S

(Ugentlig firma yoga på Kamstrup A/S)

 

Yoga afspænder dit nervesystem, så du føler dig mindre stresset og forbedrer din søvn og din evne til at tænke klart. Desuden forbedrer yoga kroppens blodcirkulation samt iltoptagelse og giver fornyet energi og overskud.

 

YOGA I DIN VIRKSOMHED

Implementer et fast ugentligt yogahold for dine medarbejdere og reducer stress og skab øget arbejdsglæde.. Yoga er det perfekte træningssystem til at bringe krop og sind i balance. Vi øger bevidstheden på åndedrættet og træner, med yoga stillinger og rolige flows, vores fokus, styrke, balance og smidighed. Alt sammen medvirkende til at give fornyet energi og overskud i eller efter en travl arbejdsdag. Du behøver ikke at have erfaring med yoga for at kunne deltage.

Sølvsten Yoga har undervist en lang række større virksomheder på ugentlige yogahold, workshops, online Mindfulness og events:

KK Wind Solutions

FC Midtjylland

Rethink It

Arla Foods

DK Company

Kamstrup A/S

Den Internationale Skole i Ikast

Skoleledere Ikast-Brande Kommune

Zenz organic hairdressing

 

Kontakt Sølvsten Yoga og hør nærmere om hvad der kan passe for jeres virksomhed.

KONTAKT

louise.silverstone@gmail.com  Tel +45 26176189   

Firma yoga afholdes på Audonicon i Skanderborg eller i Huset_I RO i Ikast. 

Holistisk Konferencecenter Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Huset_I RO. Tulstrupvej 11, 7430 Ikast

Firma yoga og mindfulness