louise sølvsten

Indehaver af Sølvsten Yoga

Baggrund for yoga og mindfulness:

- Egen yoga praksis siden 1997.

- 2016: 8 ugers kursus i Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR) på Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet.

- 2016: 50-timers yogauddannelse i Restorative Yoga ved underviser Ditte Bykærholm Nielsen og Soham Johansen, Hamsa Yoga Studio, Aarhus. 

- 2016: Certificering i Restorative Yoga ved underviser Ditte Bykærholm Nielsen og Soham Johansen, Hamsa Yoga Studio, Aarhus. 

- 2017: 180-timers yogalærer-uddannelse i Hatha Yoga ved Nina Pfeiffer / Mindful Yoga i Aarhus.

- 2017: Workshop: Vågen & Fredfyldt - mindfuldt flow, restorativ yoga & meditation ved Ditte Bykærholm Nielsen, Hamsa Yoga Studio Aarhus.

- 2018: Yogalærer-efteruddannelse hos Anette Meldgaard og Helle Yde, Dansk Yoga i Vejle.

- 2018: Anatomi kursus for yogalærere ved Anne-Dorthe Nygaard Bertelsen.

- 2018: Efteruddannelse i Restorative Yoga ved Sussie Jensen/Jensen Yoga

- 2019: Kursus i brug af klang og syngeskåle ved Jane Winther

- 2019: Efteruddannelse i Restorative yoga og klang ved Sussie Jensen/Jensen Yoga

 

Louise har selv mærket den tydelige effekt af Restorativ Yoga, efter længere tids sygdom, hvor den Restorative Yoga blev hendes redskab i en helingsprocess. 

Louise har en baggrund indenfor helsekost, og er desuden uddannet grafisk formgiver i Sverige, hvor hun har boet i seks år. Hun bor med sin mand og datter i Gl. Rye med Lyngbakkernes skønne natur som nabo.

"Med en baggrund indenfor helsekost, er det så skønt at mærke, hvordan yogaen tilføjer den sidste dimension for at have det godt i krop og sind.  Mit fokus er på at give slip, give dig selv tid og nærvær til at lande dig i dig selv. Det er yoga et fantastisk dejligt redskab til at kunne gøre, og det nyder jeg at give videre".

louise sĂžlvsten yoga