Detox krop og sind og giv plads til et nærende nyt år

Søndag den 16. januar 2022 kl. 13.30-16.30

Nytårs detox og dybdeafstressende Restorativ yoga

Start et nyt år med en detox af krop og sind og giv plads til alt nyt og nærende

Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8680 Skanderborg

Yoga workshop - Detox og dybdeafstressende Restorativ yoga
På denne workshop byder vi det nye år velkommen med et flow af yogaøvelser der rydder op i krop og sind, renser systemet og gør plads til alt det du gerne vil have mere af! Vi får samtidig sved på panden og forbrænder al den fede julemad.

Vi detoxer og vækker kroppens energi (prana) med udrensende twists og lækre sidestræk – det giver sved på panden, og vi kan give slip på det, vi ikke har brug for længere – skabe plads til alt det nye og nærende!

Herefter er kroppen klar til at lande i dyb afspændthed som understøtter udrensningen. Vi lander med restorative yoga stillinger som køler og afstresser på et dybere plan.

Workshoppen afsluttes med the og detox raw cake.

Praktisk: Pris kr. 450,- inkl. the og detox raw cake. Workshoppen kræver ingen forudsætninger for yoga, men vær indstillet på styrkende yoga stræk og stillinger. Medbring din egen yogamåtte og et varmt tæppe at have over dig til afspænding.

Tilmeld dig yoga workshoppen her

Dybdesfastressende Restorativ yoga

Søndag den 13. februar 2022 kl. 13.30-16.30

Dybdeafstressende restorativ yoga workshop i Audonicons smukke hus i Skanderborg

Hel dig selv

Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8680 Skanderborg

Yoga workshop - Balance i nervesystemet med dybdeafstressende Restorativ yoga.
I hverdagen er mange af os i konstant beredskab for at gøre og handle. Gennem Restorativ yoga får din krop muligheden for at genopbygge og restituere. Fuldt støttet af yogapøller, tæpper og blokke, kan kroppen hvile i stillingerne i længere tid og nænsomt åbne sig. Musklerne får lov til at slippe spændinger, de indre organer stimuleres og kroppens affaldsstoffer udskilles. Nervesystemet afspændes og krop og sind får mulighed for at lande i dyb afslappethed.
 
 
 
Denne blide yogaform er særligt god for dig, der mangler energi, er stressramt, har haft en længerevarende sygdom, har søvnproblemer, har kroniske smerter eller bare vil give dig selv et fredfyldt og kærligt pusterum.
Restorativ yoga er for alle, også for dig, som ikke har dyrket yoga før.
Forinden de restorative yoga stillinger vil der være en meditation, blide yoga stræk, så kroppen herefter er klar til at lande i dyb afspændthed. Workshoppen afsluttes med the og raw cake.

Praktisk: Pris kr. 450,- inkl. the og raw cake. Workshoppen kræver ingen forudsætninger for yoga. Medbring din egen yogamåtte og et varmt tæppe at have over dig til afspænding.

Tilmeld dig yoga workshoppen her

Køb et gavekort til en workshop, enetime, yogahold

Giv dig selv eller en ven en gave og tilmeld dig en eller flere workshops her

workshop, yogaworkshop, yoga, restorativ yoga, hatha yoga, afstressning, afslapning, mindfulness, meditation