Yoga events

Sølvsten Yoga workshops foregår i velværehuset HUSET I_RO i Ikast hvor du også har mulighed for at få en behandling, shoppe i livsstilsbutikken og nyde en sund smoothie, en frisk juice, en lækker salat, en kop kaffe eller et glas vin i caféen.

HUSET I_RO er et 1300 m2 stort univers for personer med fokus på velvære, for shoppere, for sportsfolk og for livsnydere generelt. Her kommer alle dine sanser i spil, og her er plads til fordybelse, hygge og personlig udvikling.

Du kan læse mere om HUSET I_RO HER

Yoga workshops Huset i Ro i Ikast

Søndag 20. november kl. 13.30-16.30

Yoga workshop - Balance i nervesystemet med dybdeafstressende Restorativ yoga.

I hverdagen er mange af os i konstant beredskab for at gøre og handle. Gennem Restorativ yoga får din krop muligheden for at genopbygge og restituere. Fuldt støttet af yogapøller, tæpper og blokke, kan kroppen hvile i stillingerne i længere tid og nænsomt åbne sig. Musklerne får lov til at slippe spændinger, de indre organer stimuleres og kroppens affaldsstoffer udskilles. Nervesystemet afspændes og krop og sind får mulighed for at lande i dyb afslappethed.
Denne blide yogaform er særligt god for dig, der mangler energi, er stressramt, har haft en længerevarende sygdom, har søvnproblemer, har kroniske smerter eller bare vil give dig selv et fredfyldt og kærligt pusterum.
Restorativ yoga er for alle, også for dig, som ikke har dyrket yoga før.
Forinden de restorative yoga stillinger vil der være en meditation, blide åbnende yoga stræk, så kroppen herefter er klar til at lande i dyb afspændthed. 
Workshoppen afsluttes med the, snacks og forfriskende raw cake.
Praktisk: Pris kr. 490,-. 

 

TILMELD dig en plads på workshoppen HER
 
Yoga workshops Huset i Ro i Ikast

Søndag 11. december kl. 13.30-16.30

Yoga workshop - Hjertelig julefred med Restorativ yoga

Særligt i juletid er mange af os i konstant beredskab for at gøre og handle. Gennem Restorativ yoga får din krop muligheden for at genopbygge og restituere. Fuldt støttet af yogapøller, tæpper og blokke, kan kroppen hvile i stillingerne i længere tid og nænsomt åbne sig. Musklerne får lov til at slippe spændinger, de indre organer stimuleres og kroppens affaldsstoffer udskilles. Nervesystemet afspændes og krop og sind får mulighed for at lande i dyb afslappethed.
Denne blide yogaform er særligt god for dig, der mangler energi, er stressramt, har haft en længerevarende sygdom, har søvnproblemer, har kroniske smerter eller bare vil give dig selv et fredfyldt og kærligt pusterum i juletid.
Restorativ yoga er for alle, også for dig, som ikke har dyrket yoga før.
Forinden de restorative yoga stillinger vil der være en hjertemeditation og blide åbnende yoga stræk, så kroppen herefter er klar til at lande i dyb afspændthed. Alt sammen med fokus på at stimulere og åbne dit hjertechakra, så du kærligt kan være med dig selv og andre i julen. 
Workshoppen afsluttes med the, snacks og julet raw cake, 
Praktisk: Pris kr. 490,-. 

 

TILMELD dig en plads på workshoppen HER
 

Køb et gavekort til en workshop, enetime, yogahold

Giv dig selv eller en ven en gave og tilmeld dig en eller flere workshops her

workshop, yogaworkshop, yoga, restorativ yoga, hatha yoga, afstressning, afslapning, mindfulness, meditation