Kontakt & praktisk information

Tilmelding og betaling

Tilmelding til et hold er bindende og personlig. Du kan dog overdrage din plads på holdet til en anden, hvis der opstår en situation, der gør, at du ikke længere kan deltage på holdet. 

Betaling kan uanset årsag for manglende deltagelse ikke refunderes.

Hvis du ikke er kommet med fra sæsonstart, har du alligevel mulighed for at starte op på et hold, forudsat at holdet ikke er fyldt op. Så betaler du blot for det resterende antal gange i sæsonen.

 

Prøvetime:

Hvis du er i tvivl og gerne vil prøve en klasse før du tilmelder dig, er det også muligt. En prøvetime koster kr. 150,-. Beløbet fratrækkes hvis du tilmelder dig et hold. 

 

Tilmelding og betaling:

Hvis du ønsker at tilmelde dig et hold, en workshop, booke en enetime, købe et gavekort eller andet så skriv til mig via kontaktformularen og oplys samtidig navn og telefonnummer. Når du har fået bekræftelse på at der er ledig plads og at din tilmelding er registreret, overføres betalingen til nedenstående konto nr. 

Konto nr. til indbetaling: 6129 0013997373

Bemærk at din plads på et hold først er reserveret når din betaling er overført, og du forinden har modtaget bekræftelse på at din tilmelding er registreret.

 

Ved sygdom og fravær

Hvis du er syg eller forhindret i at deltage på dit hold af andre årsager, kan du hoppe ind på et andet hold, såfremt der er plads. Send mig en sms til 26176189, så vender jeg tilbage med et svar snarest muligt.

Min fornemste opgave er at få dig til at give slip,

give dig selv nærvær og lande dig i dig selv.

Det hjælper yogaen mig med.

 

Med kærlig hilsen

louise sølvsten

Sølvsten Yoga

 

E-mail: louise.silverstone@gmail.com

Tlf. 26 17 61 89

CVR-nr. DK37545554

Skriv til SĂžlvsten Yoga. Ved tilmelding oplys venligst dit navn, email-adresse og telefonnummer.