Elevers udtalelser

‘Louises yogasesssion hver tirsdag er mit anker i hverdagen. Hendes bløde nærvær og hendes guidning gennem et fantastisk program gør at jeg glemmer alt hvad jeg kom fra’.

Maria, Kirstinelund 

 

Forår 2019

“Jeg har gået hos Louise til blid hatha yoga siden efteråret, og det er i den grad blevet noget, jeg ser frem til hver uge. Det giver en helt særlig ro i kroppen og tankerne at gå hos Louise. Hun har den blideste og mest behagelige yogastemme og er samtidig virkelig dygtig til at forklare, hvad der skal ske, hvorfor vi gør det, og hvordan man skal gøre det korrekt.

Jeg kan ikke andet end give Louise mine varmeste anbefalinger."
 
Lykke Borreskov
 

"Min oplevelser med restorativ yoga og enetime, har fyldt mine tanker hele ugen! Jeg har følt mig i balance mellem krop og sind.

Restorativ yoga og enetime var meget mere end jeg havde forestillet mig!
Louise var velforberedt og meget imødekommende for mine ønsker og behov.
Jeg skal helt klart, af egoistiske grunde, have flere enetimer i restorativ yoga.
Og det har givet en inspiration til at prøve et yogahold ved Louise".
 
Line Bonde
 
 
"Det var en fornøjelse og timerne fløj afsted uden at jeg bemærkede det. 
Det var lidt som at være i en lun lille lomme, hvor tiden stod stille. 
Jeg elskede hvert et minut.
Min krop føltes let, afslappet og tilpas efterfølgende, som efter meditation. 
Nød en pause uden forventninger - men bare nydelse med ligesindede"
 
Hedvig
 
 
“Jeg deltog på Louises 3 timers restorative yoga workshop, hvor jeg virkelig oplevede at slippe og hengive mig fuldstændigt til de øvelser vi lavede. Nogle stillinger var lidt udfordrende at “komme i”, men her 5 dage senere, har mine hoftesmerter foretaget sig, og natten efter workshoppen sov jeg så godt, som jeg ikke har sovet meget længe.
Jeg vender tilbage, det var så fantastisk med langsommeligheden og Louises hjertelige og profesionelle guidning “ tak.
 
Christina Madsen
 
 
I Restorativ enetime:
"Jeg har haft to fantastisk dejlige oplevelser hos Louise med et par års mellemrum.
Første gang havde jeg ingen anelse om hvad jeg ville opleve, derfor blev oplevelsen
meget stor.
Louise formår på sin stille rolige og venlige måde, at få mig til at give slip på min krop og mine tanker.
Hun har rørt mig følelsesmæssigt så jeg er blevet berørt, på en dejlig måde.
Sidst var jeg så afslappet at jeg ikke mærkede mine arme og ben, jeg følte mig svævende.
Da jeg åbnede øjnene var det med udsigten til det skønne store træ og den åbne himmel, hvilket gav mig dejlige positive tanker".
 
/Birgit
 
 
”Aldrig har jeg gjort noget bedre for mig selv – at deltage i Louises workshop har været som livsmedicin for mig og kan varmt anbefales. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg deltager igen på hendes næste workshop”

Susanne Nortvig Pedersen

 

"De 2 ½ timer med Restorative Yoga hos Louise har været velgørende og dybt afspændende for mig. Rammerne var perfekte – de smukke omgivelser, den varme atmosfære i yogalokalet og Louises blide og hjertelige væsen gjorde det nemt for mig at overgive mig til de healende yogastillinger og at give slip."

Sandra Breitenbach

 

‘Jeg har deltaget i yoga- workshop hos Louise Sølvsten. Det længere tidsrum, som workshoppen tilbyder, gør, at både de aktive solhilsener og de restorative yogastillinger får lov at arbejde dybere i kroppen. Louise guider på en blid og omhyggelig måde, så jeg var helt tryg og kunne give mig hen til alle øvelserne. Efterfølgende oplevede jeg, at øvelserne havde stor effekt på min krops velbefindende. Jeg kan varmt anbefale yogaworkshoppen, og jeg glæder mig allerede til næste gang ;-)’

Sanne Hüche Larsen

 

"Min deltagelse i workshoppen restorativ Yoga hos Louise var min første oplevelse med Yoga. Louise er en kompetent instruktør, der formår at lav en workshop tilpasset alle, erfarne som uøvede. Yderligere formår Louise at tilpasse undervisningen til den enkelte uden at dette på nogen måde påvirker forløbet  for de andre deltagere. De hyggelige og rolige rammer er perfekte til Yoga og Louises rolige og nærværende personlighed gjorde at jeg følte mig tryg og set. Jeg gik opfyldt og glad derfra og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal lave Yoga hos Louise".

Camilla

 

‘Dejlig workshop, som bidrog til ro, fordybelse, fornyet energi og selvindsigt... tak fordi du gav os dette’ 

Ida, Kirstinelund

 

‘Det er mega dejligt at være med til workshoppen. Det er ’restart’ for mig’ 

Ou, Kirstinelund