Udtalelser om Sølvsten Yoga

"Jeg har fulgt Louises yoga i 6 år og jeg oplever en form for transformation i min krop og i mit sind. Louise er fantastisk til at guide mig hjem til mig selv og der er absolut ingen præstation, når Louise indvier os i det smukkeste yogaunivers. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at starte til yoga hos Louise. Men pas på fordi det er faktisk lidt afhængighedsskabende."

(Jane Ellegaard, ugentlig yoga)

 

"I Kamstrup er vi utrolig glade for vores yoga timer med Louise Sølvsten. Louise med hendes imødekommenhed samt rolige væsen og stemme er rigtig dygtig til at tilpasse sine hold efter energien i rummet. Hun formår samtidig at ramme en bredmålgruppe og får altid alle med, på trods af forskellige niveauer, idet hun tillader alle at fokusere på egen proces og gerne viser alternative øvelser der tager højde for niveau, skader etc."

Anne Staal Højer
Employer Branding Specialist, Human Resources, Kamstrup A/S 
(Ugentlig firma yoga på Kamstrup)
 
 
"Louises yogasesssion hver tirsdag er mit anker i hverdagen. Hendes bløde nærvær og hendes guidning gennem et fantastisk program gør at jeg glemmer alt hvad jeg kom fra".

Maria (Ugentlig blid og mindful Hatha yoga)

 

"Jeg har gået til yoga hos Louise et par år og er fuldstændig afhængig. Hver uge ser jeg frem til at opleve den helt særlige fredfyldte og omsorgsfulde stemning, der møder en, så snart man træder indenfor, og den perfekte kombination af styrkende øvelser og restorative stillinger. Jeg går altid derfra med den dejligste følelse i både kroppen og hovedet, der holder sig længe bagefter".

Anonym (Ugentlig blid og mindful Hatha yoga)

 

“Jeg har gået hos Louise til blid hatha yoga siden efteråret, og det er i den grad blevet noget, jeg ser frem til hver uge. Det giver en helt særlig ro i kroppen og tankerne at gå hos Louise. Hun har den blideste og mest behagelige yogastemme og er samtidig virkelig dygtig til at forklare, hvad der skal ske, hvorfor vi gør det, og hvordan man skal gøre det korrekt. Jeg kan ikke andet end give Louise mine varmeste anbefalinger."

Lykke Borreskov (Ugentlig blid og mindful Hatha yoga)

 

"Kære Louise 

Tusinde tak for tre skønne tider hos dig.

Alle gange kom jeg i en dybere ro inden i mig.
At træde ind i dit smukke, velduftende rum og at være med dig, fuld af nærvær, føler jeg mig støttet i at kroppen og sjælen kommer mere hjem til sig selv! 
Så skønt at blive pakket ind i tæpper i de restorative stillinger. At gå i puppe og/eller fosterfølelse, virker på mig både afslappende og  forløsende.
Jeg vil helt klart anbefale dig til andre!
Tak for alt det smukke du ér og giver."
 
Ulla Christensen (3 x Restorativ yoga enetime)
 

"Hej Louise

Tak for en skøn workshop i søndags, hvor jeg virkelig nød at kunne slappe fuldstændig af få fornemmelsen af at “flyde i vandet”, du har en enestående kompetence i at tale med den roligste og blødeste stemme, hvilket jeg finder afgørende for fuldstændig indre ro og ikke mindst at blive guidet ind i stillingerne. Tak for dig og lækker afslutning med din lækre kage og en kop te"
 
Rikke S. Pedersen (Restorativ yoga workshop)
 
"Jeg deltog i restorativ yoga med Louise Sølvsten og havde den dejligste oplevelse af 3 timer med nærvær, opmærksomhed og tydelig fagligt overskud. Jeg kommer helt sikkert igen for Louise er god til at skabe en varm og tryg ramme og bruger sin stemme på en omsorgsfuld og retningsgivende måde, så man føler sig omfavnet og har mulighed for at fokusere på egen proces."
 
Anonym (Restorativ yoga workshop)
 
 
"Jeg har været til restorativ yoga workshop hos Sølvsten Yoga tre gange, og jeg anbefaler dem på det varmeste. Louises blide, kærlige og nærværende guidning gør mig helt tryg - og jeg går roligere, mere afstresset og gladere derfra. Jeg glæder mig til at deltage igen!"
 
Anne Lietzen (Restorativ yoga workshop)
 

"Min oplevelser med restorativ yoga og enetime, har fyldt mine tanker hele ugen! Jeg har følt mig i balance mellem krop og sind. Restorativ yoga og enetime var meget mere end jeg havde forestillet mig! Louise var velforberedt og meget imødekommende for mine ønsker og behov. Jeg skal helt klart, af egoistiske grunde, have flere enetimer i restorativ yoga. Og det har givet en inspiration til at prøve et yogahold ved Louise".

Line Bonde (Restorativ yoga enetime)

 
"Det var en fornøjelse og timerne fløj afsted uden at jeg bemærkede det. 
Det var lidt som at være i en lun lille lomme, hvor tiden stod stille. 
Jeg elskede hvert et minut.
Min krop føltes let, afslappet og tilpas efterfølgende, som efter meditation. 
Nød en pause uden forventninger - men bare nydelse med ligesindede".
 
Hedvig (Restorativ yoga workshop)
 
 
“Jeg deltog på Louises 3 timers restorative yoga workshop, hvor jeg virkelig oplevede at slippe og hengive mig fuldstændigt til de øvelser vi lavede. Nogle stillinger var lidt udfordrende at “komme i”, men her 5 dage senere, har mine hoftesmerter foretaget sig, og natten efter workshoppen sov jeg så godt, som jeg ikke har sovet meget længe.
Jeg vender tilbage, det var så fantastisk med langsommeligheden og Louises hjertelige og profesionelle guidning “ tak.
 
Christina Madsen (Restorativ yoga workshop)
 
 
"Jeg har haft to fantastisk dejlige oplevelser hos Louise med et par års mellemrum.
Første gang havde jeg ingen anelse om hvad jeg ville opleve, derfor blev oplevelsen
meget stor.
Louise formår på sin stille rolige og venlige måde, at få mig til at give slip på min krop og mine tanker.
Hun har rørt mig følelsesmæssigt så jeg er blevet berørt, på en dejlig måde.
Sidst var jeg så afslappet at jeg ikke mærkede mine arme og ben, jeg følte mig svævende.
Da jeg åbnede øjnene var det med udsigten til det skønne store træ og den åbne himmel, hvilket gav mig dejlige positive tanker".
 
Birgit (Restorativ yoga enetime)
 
 
”Aldrig har jeg gjort noget bedre for mig selv – at deltage i Louises workshop har været som livsmedicin for mig og kan varmt anbefales. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg deltager igen på hendes næste workshop”

Susanne Nortvig Pedersen (Restorativ yoga workshop)

 

"De 2 ½ timer med Restorative Yoga hos Louise har været velgørende og dybt afspændende for mig. Rammerne var perfekte – de smukke omgivelser, den varme atmosfære i yogalokalet og Louises blide og hjertelige væsen gjorde det nemt for mig at overgive mig til de healende yogastillinger og at give slip."

Sandra Breitenbach (Restorativ yoga workshop)

 

"Jeg har deltaget i yoga- workshop hos Louise Sølvsten. Det længere tidsrum, som workshoppen tilbyder, gør, at både de aktive solhilsener og de restorative yogastillinger får lov at arbejde dybere i kroppen. Louise guider på en blid og omhyggelig måde, så jeg var helt tryg og kunne give mig hen til alle øvelserne. Efterfølgende oplevede jeg, at øvelserne havde stor effekt på min krops velbefindende. Jeg kan varmt anbefale yogaworkshoppen, og jeg glæder mig allerede til næste gang ;-)".

Sanne Hüche Larsen (Restorativ yoga workshop)

 

"Min deltagelse i workshoppen restorativ Yoga hos Louise var min første oplevelse med Yoga. Louise er en kompetent instruktør, der formår at lav en workshop tilpasset alle, erfarne som uøvede. Yderligere formår Louise at tilpasse undervisningen til den enkelte uden at dette på nogen måde påvirker forløbet  for de andre deltagere. De hyggelige og rolige rammer er perfekte til Yoga og Louises rolige og nærværende personlighed gjorde at jeg følte mig tryg og set. Jeg gik opfyldt og glad derfra og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal lave Yoga hos Louise".

Camilla (Restorativ yoga workshop)

 

"Dejlig workshop, som bidrog til ro, fordybelse, fornyet energi og selvindsigt... tak fordi du gav os dette".

Ida (Restorativ yoga workshop)

 

"Det er mega dejligt at være med til workshoppen. Det er ’restart’ for mig’".

Ou (Restorativ yoga workshop)